fredag 4 september 2015

Veckobrev vecka 36

 
Hej och glad fredag på er!
 
 
En regnig vecka är snart slut men vi har haft det riktigt bra i klassen. Vi arbetar på med full kraft och lär oss mycket nytt, repeterar lite gammalt och kommer in i rutiner.
Vi tycker att det känns väldigt bra!
 
Först och främst vill vi påminna om föräldramötet nu på måndag den 7/9 klockan 18.00 i klassrummet. Det är viktigt att så många som möjligt kommer.
 
Nu i hösttider vore det bra om alla har regnkläder i skolan, kanske något extra ombyte i form av strumpor och mjuka byxor, samt en vattenflaska. Nu kan man inte riktigt lita på vädret och då är det skönt att vara förberedd. Vi har ju som policy på skolan att alla raster är uteraster och då är det skönt att slippa frysa eller bli blöt. Nu börjar förkylningstider snart och därför är det viktigt att alla får så mycket frisk luft som möjligt.
 
I So har vi i år 4 börjat med ett sollentunatema som sedan kommer att mynna ut i ett arbete om Sverige. På måndag är idrottslärare Tove på Grinda, och då passar Karin och klassen på att besöka Jarla Bankes sten på idrottslektionen istället.
 
Utvecklingssamtalen denna termin kommer att äga rum under vecka 39. På måndag sätter vi upp en lista i klassrummet så att ni under föräldramötet kan fylla i vilka tider som passar. Vi kommer att i den mån det går, försöka vara med båda två på samtalen.
 
Hoppas nu att ni får en riktigt härlig helg!
 
Med vänlig hälsning Karin, Karin & Narmin
 
 
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar