fredag 11 september 2015

Veckobrev vecka 37


Glad fredag!

Hoppas att ni alla har haft en fin vecka. Det har vi haft! Vi jobbar på och kommer framåt i alla ämnen. Under den här veckan har vi repeterat regler, rutiner m.m. Det kommer vi behöva göra lite då och då innan allt sitter ordentligt. 

Det var riktigt trevligt att träffa er som kom på föräldramötet i måndags. Tyvärr var det dock inte så många utan endast hälften av eleverna i klassen som var representerade. Vi har sammanställt den info som vi gick igenom och den mailar vi hem idag samt att eleverna får den med sig hem i handen också. 
Vi bifogar även tiderna för utvecklingssamtalen. Samtalen äger rum under vecka 39. Under föräldramötet hade man möjlighet att skriva upp sig på tider och resterande har vi placerat ut och hoppas att det ska fungera för er alla. Gör det inte det så ber vi i första hand att ni byter med varandra men att ni också informerar oss om bytet. 

I mesta möjliga mån kommer vi försöka vara med båda två under samtalen men iom att vi endast är i klassen 60% respektive 50% så är tiden lite knapp. Vi gör vårt bästa.

På tisdag den 15/9 har skolan halv studiedag och eleverna slutar efter lunch. Fritidsgården är dock öppen för inskrivna barn.

Svenskaläxan delas ut på måndag, engelskaläxan fick alla i måndags och den är till nu på måndag. 

Ha nu en skön helg allihop!

Mvh Karin, Karin & Narmin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar