fredag 2 oktober 2015

Veckobrev vecka 40

Bildresultat för blomma

Hej på er!

Här har veckan gått i rasande fart och vi är framme vid fredag igen. 
Vi arbetar på i alla ämnen och tränar fortfarande på att alla ska komma in i rutinerna. Det går bättre för varje vecka. Precis som vi pratade om på utvecklingssamtalen så är det viktigaste just nu att man försöker ta ansvar för sitt eget lärande. Vi pratar mycket om att planera, komma i tid och att vi ska ha arbetsro på lektionerna. Det är viktigt för att vi alla ska må bra och lära oss så mycket som möjligt.

Till på måndag har vi engelskaläxa i form av glosor. Alla har fått möjligheten att ta med sig textbook hem. Där finns ju texten som orden är plockade ur och det är ju toppen att träna på att läsa igenom texten också. Det är bra om ni därhemma hjälper till med att förhöra läxan & träna på glosorna så att de sitter ordentligt. Det är fortfarande lite si och så med hur mycket man tränar på denna läxa.
Viktigt är att boken är med tillbaka på måndag.

På måndag ska även läsloggen med till skolan för att visas upp. Eleverna har till måndagen den 12/10 på sig att läsa ut sin bok.

I matematiken arbetar vi med uppställningar. Det är spännande och fungerar bra.

Här på skolan har vi en idrottsblogg som bl.a Tove skriver i. Där hittar ni information om vad de gör på lektionerna, vilken utrustning de behöver m.m. Gå gärna in och läs där ibland.


Här också ett inlägg om utekläder på idrotten:

Nu hoppas vi att ni får en skön helg!

Mvh Karin, Karin & Narmin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar