fredag 4 december 2015

Skridskor på vallen

Bildresultat för skridskor

Hej alla föräldrar,

Under nästan hela hösten har vi haft ett belöningssystem där eleverna tillsammans i klassen har samlat stjärnor för att de passat tiderna, jobbat flitigt i klassrummet, visat vuxna och varandra respekt, sett till att det är arbetsro och en vänlig stämning i klassrummet. Om dessa 4 kriterier är uppfyllda har de fått en stjärna. När allt fungerar bra hinner vi ju med så mycket mer och då har vi också tid att göra lite extra roliga aktiviteter som eleverna själva har fått vara med och rösta fram. Första belöningen (30 stjärnor) var att en fredag e m få titta på film och nu på måndag är det dags för terminens andra belöning (60 stjärnor) som blir en extra halv friluftsdag på Vallen. De elever som inte har skridskor eller hjälm får låna på skolan. Kläder efter väder, men bra strumpor och vantar eller handskar är viktigt.  

Måndag 7/12
Vi har vanlig dag fram till 10.30 då vi äter en tidig lunch och sedan direkt åker till Vallen. Väl där är det fri skridskoåkning på bandyplanen eller i A-hallen. På bandyplanen är det ok att åka med puck och klubba.
De som vill får gärna ta med sig lite extra matsäck, t ex något att dricka och en smörgås, eftersom det är skönt med en paus i skridskoåkandet.
Klockan ett åker vi tillbaka till skolan. Om någon elev vill stanna kvar på Vallen så är det ok för oss om de har med sig en lapp från föräldrarna som intygar att det är ok att vi lämnar kvar dem.  
Skoldagen avslutas 14.00 i klassrummet.

Med vänlig hälsning,

Karin, Karin & NarminInga kommentarer:

Skicka en kommentar