fredag 18 december 2015

                     

                          Veckobrev v.51 
Hej alla fina elever och föräldrar i 4C!

Detta är nu terminens sista veckobrev (vi har bara två dagar kvar nästa vecka.)
Tänk vad tiden har gått fort, halva årskurs 4 är avklarad och vi vuxna som jobbar med klassen är så glada att just vi fått förmånen att ansvara för 4C. 
Vi har nu ett en härlig klass som oftast arbetar mycket flitigt och har roligt tillsammans. Alla tar ansvar för sitt eget lärande och tillsammans ser vi till att vi har en klassrumsmiljö där alla trivs och har möjlighet att lära. Vi ser att alla elever har gjort stora kunskapsmässiga framsteg under hösten och inställningen till skola och kunskap ändrats hos många av barnen. Det bådar gott inför framtiden!

Den här veckan var det disco på rasten i tisdags och tjejerna på bilden var några av alla barn som shakade loss ordentligt. Det var härligt att se dem!

I klassrummet har vi jobbat på för att bli färdiga med de olika arbeten som pågått. De flesta hinner klart i skolan, men några som varit sjuka behöver ta hem och räkna klart kapitel 5 i matte. På SO lektionerna har vi haft redovisningar av landskapsarbetet. Vi hade besök av en förälder som hade turen att få lyssna på några av redovisningarna och hon var precis som jag imponerad av eleverna och tyckte att hon lärde sig mycket den dagen! 
Vi har under hösten haft ganska många föräldrabesök i klassen, vilket är jättekul. Om ni har möjlighet hoppas jag att fler passar på att vara med en dag i skolan i vår. Än så länge tycker barnen att det är kul när ni kommer, men det kommer snart att ändras, så passa på. Ni är alla hjärtligt välkomna!

Läxa till på måndag: Engelska glosor + text (Christmas dinner) att läsa och översätta för en vuxen hemma.

På tisdag den 22/12 har vi avslutningsfika i klassrummet kl.13.00 och kl. 14 är det en kort sångstund på skolgården innan jullovet börjar. (slut ca 14.30)

Vårterminen för eleverna börjar igen tisdagen den 12/1 kl. 08.10 

Vi tackar alla föräldrar för ett gott samarbete under hösten och önskar er en riktigt skön julledighet!

Trevlig helg,
Karin och Narmin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar