fredag 11 december 2015

Veckobrev vecka 50

Bildresultat för tredje advent

Hejsan!

Jaha, nu är det snart bara två veckor kvar på denna termin. Det är helt galet hur fort allt har gått. Idag har vi fått njuta av ett vackert luciatåg som årskurs fem framförde. Alltid lika trevligt!

Vi började veckan med att åka till Sollentunavallen för skridskoåkning. Det blev en jättemysig dag då vi fick umgås i solen. Härligt! 

I onsdags hade vi pysseldag, vilket gick fantastiskt bra och på kvällen var det klassfest. Vad vi förstår hade eleverna en riktigt trevlig kväll och alla var nöjda. Vi vill tacka klassföräldrarna så jättemycket för att ni ordnade detta. Det stärker verkligen sammanhållningen i klassen. Till nästa vecka har vi engelskaglosor + att man ska läsa texten Christmas Down under för en vuxen.

Nu på måndag den 14/12 har vi i år 4 simning. Vi i 4C kommer att åka straxt efter lunch. Därav måste alla ha badkläder samt handduk med sig.

Vi kan redan nu meddela att avslutningen kommer att ske tisdagen den 22/12 klockan 14.00 på skolgården.

Detta blir det sista veckobrevet som jag skriver i och med att min sista dag blir på tisdag. Jag träffade klassens nya lärare Janina förra veckan och det kändes så bra. Hon verkar vara en riktigt bra tjej.

Med det vill jag önska er alla en riktigt härlig jul och ett Gott Nytt År. 

Trevlig helg önskar vi alla! 

Mvh
Karin, Karin & NarminInga kommentarer:

Skicka en kommentar