fredag 11 mars 2016

Veckobrev v.10

Hej!
Den här veckan har vi börjat arbeta med medeltiden. Vi hade en bra dag på medeltidsmuseet. Klassen skötte sig jättebra och visade stort intresse när guiden visade oss runt. Från och med nästa veckan kommer vi arbeta vidare med historia i blandade grupper (4 ABC) eftersom vi vill öka samarbetet mellan klasserna.


Vi mailade ut en fråga om det var ok att betala 40 kr för att klassen ska kunna åka till Mörbybadet och vi har bara fått positiva kommentarer, så då räknar vi med att det är ok. Lämna pengarna i ett namnat kuvert till Karin eller Janina innan den 22/3.


På svenskan har vi har arbetat med att skriva instruerande texter. De  som inte är klara behöver arbeta färdigt hemma till på onsdag. Uppgiften ligger i Google Classroom.


Några elever har lagt ut sina engelska dikter på bloggen. Gå gärna in och läs!


Vecka 11.
Läxor:
Måndag: engelska glosor + läs o översätt kap 13
Onsdag: matteläxa, välj mellan ett mattepapper med klockuppgifter (Karin fixar till på måndag) eller gå in på elevspel.se och klicka dig fram till klockuppgifterna (matte). Spela minst 20 minuter på de uppgifter som du behöver träna på. Viktigt att alla nu blir säkra på klockan, både analog och digital.
Lämna in instruerande text.
Fredag: Läsläxa, lämna in boken med en sammafattning av det du läst under veckan. (Det är många som glömt att lämna in de senaste veckorna)
Nyheter - Yaren, Jonathan, Edvin


Vecka 12


Tisdag 22/3 slutar eleverna kl 12.30 (halv studiedag).
Torsdag 24/3 är skolan stängd (studiedag).
Fredag25/3 är skolan stäng (långfredag)


Vecka 13 -  påsklov.
Fritids öppet som vanligt för inskrivna elever.


Trevlig helg!

Karin, Narmin och Janina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar