fredag 10 juni 2016

Veckobrev v.23

Kära barn och föräldrar i 4C,


Det här läsåret är nu på väg att ta slut och vi vuxna som haft förmånen att få jobba tillsammans i klassen vill tacka för ett gott samarbete med både barn och föräldrar. Som det ser ut nu så kommer ju både Narmin och Janina att jobba med andra elever till hösten, det känns tråkigt eftersom vi har trivts bra ihop med både er och med varandra, men det är inget vi kan styra över, bara att gilla läget. Vi hoppas och tror ändå att vi kommer att kunna bygga vidare på det vi i år har lyckats bygga upp och att alla elever i 5C kommer att trivas och fortsätta att lära sig mycket.


Idag har vi avslutat dagen med talangfighten och vi håller tummarna för klassens bidrag! De var verkligen superduktiga.  Heja,heja! Film kommer på bloggen snart.


På söndag kväll hoppas vi på vackert väder, då klassföräldrarna har ordnat en mysig grillkväll på Platån kl. 17.30. Hoppas att många kan/vill komma!


Nästa vecka:
Ta med en papperskasse för att ta hem böcker och annat. Viktigt!
Måndag: Lektion fram till lunch och på e m spelas den traditionsenliga fotbollsmatchen mellan åk 6 och personalen.
Alltså ingen idrottslektion för 4C.


Tisdag: Lektioner enligt schemat.


Onsdag: Idrott på morgonen, därefter städar vi och gör fint i klassrum och kapprum och övar inför avslutningen.


Torsdag: Samling i klassrummet kl. 8.30 för att önska varandra glad sommar och därefter är det skolavslutning på "torget" som vanligt kl.9.00. Eleverna ska stå klassvis tillsammans med sina lärare.
Ca 10.00 börjar sommarlovet......


En riktigt skön sommar önskar vi er alla!


Karin, Janina och Narmin
Några bilder och filmsnuttar från NO:n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar