fredag 30 september 2016

Veckobrev v 39

Hej igen alla föräldrar i 5C,

Nu känns det som att vi de sista två veckorna har träffats ofta! :)
Den här veckan har jag träffat nästan alla föräldrar och jag tackar för att ni kom och för att ni bidrog till att alla samtalen kändes väldigt positiva och givande. 

Förutom fullt fokus på utvecklingssamtalen har vi hunnit med en fantastisk idrottsdag i form av Paralympics. Tyvärr var ju vädret inte på vår sida så vi fick i sista sekund lägga om schemat lite och flytta in så många aktiviteter som möjligt. Jag tror att både stora och små ändå kände att det var en kul och spännande dag!
Idag, fredag, hade Jacob förberett en kul frågesport (kahoot) som klassen gjorde med hjälp av sin dator. På "elevens val" tiden var det sen fler som ville göra egna frågesporter, vilket jag tycker är en kul och bra uppgift så det blir nog fler "Kahooter" nästa vecka!

Vecka 40
En helt vanlig vecka då vi läser enligt schemat. Linda P är dock på utbildning.
Läxor till
onsdag: Läs s. 55-66 i Fröken Europa
            Jacob, Noel, Kalle och Jok är nyhetsrapportörer!
fredag: Läs och översätt kapitel 4 i Textbook och lär dig glosorna som delas ut på måndag.
Träna även på de multiplikationstabeller som ännu ej automatiserats. Fråga Karin om du vill ha hem träningspapper. Det går att träna på många olika sätt! 


Resultatet från skoljoggen annonserades idag och.....5C stod som vinnare! Grattis alla fina barn till en bra kämparinsats! 

Trevlig helg önskar Karin och Narmin1 kommentar: