lördag 19 november 2016

Veckobrev v46

Veckobrev v46

 Hej alla fina barn och föräldrar i 5C,
Vilken fantastisk avslutning på arbetsveckan det blev! Öppet hus på skolan idag och full aktivitet både i klassrummet och i matsalen där fikaförsäljningen gick strålande! Tusen tack till alla som på olika sätt hjälpte till med fikaförsäljningen. Vilket engagemang och vad kul eleverna tyckte att det var!!! Exakt hur mycket vi drog in till klasskassan är inte klart än. Vi måste räkna bort kostnaden för kaffe, te muggar och festisar innan vi vet hur stor vinsten blev, men en rejäl slant kommer det att bli. Bra jobbat!

I klassrummet var det också full aktivitet och som alltid väldigt roligt att se så många av er föräldrar engagerade i barnens skolarbete. Trevligt också att få chansen att prata lite enskilt med många av er!

Hela veckan har varit en toppenvecka och nu tar vi "lite" välbehövlig helg innan vi ses igen på måndag. Nu kommer det att bli mycket fokus på Luciaträning eftersom det är åk 5 som ansvarar för lussandet på skolan. 

Läxor v 46
Till onsdag: läs Fröken Europa t o m s162.
Till fredag: My english thing (eleven ska förbereda en kort muntlig presentation av en sak, person eller händelse) De får utförliga instruktioner på måndag. Inga glosor. 

Trevlig helg och än en gång tack för idag!
Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar