fredag 2 juni 2017

Veckobrev v.22


Hej alla barn och föräldrar i 5C,

Vi har haft en vecka full av roliga aktiviteter och därför blir det en hel del bilder den här gången.

På SO lektionerna har vi pratat om identitet, könsroller, vad som gör dig till den du är och om vikten av att ha mål och drömmar för framtiden. I samband med detta bjöd jag in en av mina gamla basketadepter som nu studerar och spelar basket för collegelaget i Toronto, Kanada. Nu är han hemma i Sverige på ett kort besök och jag frågade om han ville komma och hälsa på i sin gamla skola och berätta lite om vad som är viktigt om man vill nå sina mål/drömmar. Jag tycker att han är en bra förebild och det blev ett mycket lyckat besök som vi avslutade med lite basket i idrottshallen.På onsdagen var vi på konstutställning nere i Edsbergs centrum och det var verkligen kul att se vilka fina alster eleverna har gjort. Samtidigt blev det en spontan dansuppvisning utanför Ica.

På torsdagen skickade Pernilla som är slöjdlärare denna bild och text till mig.
"Eleverna jobbade så bra och det var en så mysig stämning i klassrummet, man ville inte att lektionen skulle ta slut!"Veckan avslutades med årets Talangfight där Lisa och Erikas gjorde ett strålande jobb som konferencierer och Cassandra, Bella, Emmie och Evin framförde ett snyggt dansnummer. 


Vecka 23
Måndag, tisdag lovdagar
Torsdag: Klassens avslutningspicknick med brännboll i Edsbergsparken 17.30
              (Se inbjudan i tidigare utskickat mail)
Fredag: Sexornas avslutningslunch (Cassandra och Jacob serverar)

Inga läxor!!

Vecka 24
Måndag: Utflykt in till stan, troligen besöker vi Armémuseet och äter matsäck i någon fin park. Vi åker kl.9.00 och är tillbaka kl.14. Ta med matsäck och max 25 kr att köpa glass för.

Trevlig helg önskar Karin och NarminInga kommentarer:

Skicka en kommentar